TRENDY LUNCH Z INDYKIEM


Indyk z suszonymi pomidorami i cebulą + TRENDY LUNCH



Składniki:

(1 porcja)
- pierś z indyka 150 g
- kilka suszonych pomidorów
- mała cebula
- 1 ząbek czosnku
- przyprawy: pieprz, sól himlajska, papryka słodka i ostra
TRENDY LUNCH ( mhammas, grzyby leśne, groszek, tymianek )
- 1 łyżka oliwy do polania Trendy Lunch

Przygotowanie:

Wstawić 1 torebkę Trendy Lunch do wrzącej wody.
W tym czasie pierś z indyka umyć i pokroić w kostki. Na patelnię z rozgrzanym olejem kokosowym wysypać pokrojoną cebulę i czosnek, zeszklić.
W tym czasie przyprawić pierś (sól himalajska, pieprz, papryka ostra i łagodna). Pierś dodać do cebuli i czosnku. Łagodnie smażyć na małym ogniu.
Gotową pierś przełożyć na talerz, obok połóż porcję Trendy Lunch (polej łyżką oliwy i poprusz lekko solą himalajską) dodaj dowolną sałatkę.
Smacznego : )








1 komentarze:

  1. Ooo, nowe Trendy Lunch! Będę musiała koniecznie spróbować, bo jestem fanką tego z kaszą orkiszową

    OdpowiedzUsuń